Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 09:30

Милутинов: Желим да играм за Србију на СП, мислим да имамо квалитет

Нови кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов изјавио је да жели да игра за Србију на предстојећем Светском првенству, које ће од 25. августа до 10. септембра бити одржано у Јапану, Индонезији и Филипинима, преноси Баскетњуз.
Милутинов се пре неколико >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << недеља вратио у Олимпијакос, пошто је претходне три сезоне играо за ЦСКА. Он се тренутно налази на острву Сирос у Грчкој где је организован кошаркашки турнир Јоргоса Принтезиса.

"Већ сам рекао да селектору Србије да сам на располагању тиму. Заиста желим да будем део тима. Мислим да имамо квалитет, али то морамо да покажемо на терену. Имали смо квалитет и претходних година, али нисмо прошли онако како смо очекивали. Заиста се надам да ове године можемо да направимо нешто добро", рекао је Милутинов.
Он је додао да не зна да ли ће кошаркаш Денвера Никола Јокић играти за Србију на Мундобаскету.
"Морамо да му дамо још времена, јер је заиста имао тешку сезону. Шта год да одлучи, морамо да ценимо оно што је урадио за наш народ. Он је тренутно један од најбољих играча на свету", истакао је кошаркаш Олимпијакоса.
Милутинов је навео да је срећан што се вратио у Олимпијакос. Он је играо за клуб из Пиреја од 2015. до 2020. године.
"Желео сам увек да се ово догоди, нисам знао када. Заиста ми је драго што је дошао овај тренутак, једва чекам нове изазове у новој сезони", навео је српски кошаркаш.
Олимпијакос су напустили Саша Везенков и Костас Слукас.
"Имаћемо нови тим. Два кључна играча за наш тим из прошле сезоне су напустила клуб. Морамо напорно да радимо и да дамо све од себе да одиграмо најбоље што можемо", закључио је Милутинов.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.