Izvor: RTS, 26.Jun.2023, 08:29

АТП листа - Алкараз прешао Ђоковића на првом месту

Шпански тенисер Карлос Алкараз се вратио на прво место АТП листе са 7.675 бодова, прешавши Новака Ђоковића са 7.595 бодова.
Трофејом у Квинсу, Алкараз је освојио 500 бодова који су му омогућили повратак на врх АТП листе, после пораза од Ђоковића у полуфиналу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ролан Гароса.
Трећи је Данил Медведев, па следе финалиста Ролан Гароса Карпер Руд, Стефанос Циципас, Холгер Руне, Андреј Рубљов, Јаник Синер, Тејлор Фриц и Френсис Тијафо.
Од осталих српских тенисера у Топ 100, Миомир Кецмановић је па за једно место и за 41. на листи, Душан Лајовић такође степеник ниже и 52. место, док је Ласло Ђере учинио велики скок за девет позиција и сад је на 56. месту.
Хамад Међедовић је задржао 156. место на АТП листи са 371 поеном, док је Филип Крајиновић на 204. позицији са 281 бодом.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.