Izvor: RTS, 18.Jun.2023, 12:00

Гарнет: Јокић најскромнији кошаркаш којег сам икада видео, он је јединствен

Некадашњи амерички кошаркаш Kевин Гарнет изјавио је да је одушевљен скромношћу играча Денвера Николе Јокића.
Јокић је освојио титулу са екипом Денвера у НБА лиги, у финалној серији тријумфовао је против Мајамија 4:1.

Српски кошаркаш је проглашен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и за најкориснијег играча финалне серије.
"Никад нисам видео играча који је управо освојио НБА прстен и да је био једноставно - поспан. Више га је занимала ћеркица, био је оно што ми кажемо 'искључен'. Не питаш таквог играча ништа, колена су му већ у леду, ми то зовемо 'искључен' и он је био. Био је као, имам авион, одлазим ујутру. Најскромнија ствар коју сам видео", рекао је Гарнет у разговор са Полом Пирсом у подкасту "Шоутајм баскетбал".
Најбољи кошаркаш на свету Никола Јокић се после прославе првог шампионског прстена у историји Денвер нагетса, параде на улицама главног града Колорада са супругом Наталијом и ћерком Огњеном се вратио у Србију.
"Посао је завршен, посао је завршен, ја сам отишао. Готово је, немам више обавеза. Причате о паради? Kаква парада. Никад нисам то видео, он је један једини. Он је јединствен, никада нисам видео тако нешто. Никада нисам видео да се прави шампионска фотографија, а да је најбољи играч у трећем реду на слици. Погледајте добро ту слику", закључио је Гарнет.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.