Izvor: RTS, 29.Maj.2023, 21:34

Крајиновић најавио крај каријере

Српски тенисер Филип Крајиновић наговестио је скори крај професионалне каријере после пораза од Френсиса Тијафоа на старту Ролан Гароса.
Крајиновић је на почетку меча добио ударац лоптицом у врат, али не мисли да је то разлог за пораз од Американца, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << више је причао о скором крају каријере. 
"Мислим, добио сам јак ударац у грло одмах на почетку. Мало ми је сметало у вези са дисањем. Међутим, није то узрок што сам изгубио. То је једна јако лоша серија у мојој каријери која нема краја и једноставно тешко ми све ово пада. Свашта нешто ми пролази кроз главу и мисли. Ускоро ћу објавити неке вести у вези моје каријере, биће можда неочекивано, али ускоро ће сви сазнати шта ће бити“, рекао је Крајиновић на конференцији за медије у Паризу.
Крајиновић нема ниједну АТП титулу, а највећи успех у досадашњој каријери му је финале Мастерса из серије 1000 у Паризу 2017. године. Играо је и финале Квинса прошле године, Хамбурга 2021, а 2019. је играо за титулу у Стокхолму и Будимпешти.
"За неки наставак треба још већи рад, мотивација, тим људи, свашта нешто. Дуго се губим у свему овоме, не осећам се на терену јако. Опет понављам, све ми теже падају победе, игра моја, која је била агресивна, нестала је. Нисам то ја више на терену и почиње све да ме јако мучи. Свашта ми пада на памет. Размишљао сам о паузи, међутим, године не дозвољавају. Имам 31 годину. Свака дужа пауза би била све тежа за враћање с обзиром да губим ранг. Морао бих да играм слабије турнире, а себе не видим у томе. Мислим да сте из овог контекста све разумели шта ћу да објавим ускоро", рекао је Крајиновић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.