Izvor: RTS, 25.Maj.2023, 18:31

Влаховић под знаком питања за меч против Милана

Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић није тренирао са саиграчима због проблема са тетивама и мале су шансе да буде спреман за недељу и меч против Милана у 37. колу Серије А.
Српски репрезентативац је тренирао одвојено од екипе, а како јављају италијански >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << медији, тренер Јувентуса Масимилијано Алегри ће тек у недељу, на дан утакмице, знати да ли ће моћи да рачуна на Влаховића.
Да подсетимотим из Торина је поново кажњем одузимањем подова, иако има право жалба само теоретски може да се домогне Лиге шампиона.
Јувентус је после одузимања 10 бодова пао на седмо место са 59 бодова, Теорија око пласмана у Лигу шампиона ће нестати уколико Јуве не савлада сад четвртопласирани Милан у недељу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.