Izvor: RTS, 12.Maj.2023, 11:04

Дурент: Јокић ће бити један од најбољих центара свих времена

Кошаркаш Финикса Кевин Дурент изјавио је на конференцији за новинаре након утакмице са Денвером да ће Никола Јокић отићи у историју као један од најбољих центара свих времена.
Кошаркаши Денвера пласирали су се у финале плеј-офа Западне конференције >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << НБА лиге, пошто су у шестом мечу као гости победили екипу Финикса са 125:100.
"Одувек сам поштовао Јокића, види се да је невероватан играч. Нису ме изненадиле добре партије Денвера, нарочито Јокићеве. Гледао сам га, играо сам против њега и раније када се већ доказао као врхунски играч, нисам код њега видео нешто ново у овом плеј-офу. Они су сјајан тим, имају дубину, уиграни су, имају континуитет добрих игара, дуго су заједно. Колико година је Мајк Мелоун тамо? Шест година? То је њихова велика предност. Јокић је један од најбољих свих времена. Отићи ће у историју као један од најбољих центара свих времена", изјавио је Дурент.
Дурент је у фебруару прешао у Сансе из Нетсе и прошао неславно.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.