Izvor: RTS, 01.Maj.2023, 14:49

Обрадовић: Верујем у играче, желимо да направимо тај корак према Каунасу

Кошаркаши Партизана у уторак од 20.30 играју трећи меч плеј-офа против Реала из Мадрида. Тренер Партизана Обрадовић нагласио је да верује у своје играче и поновио да гостима треба пружити топлу добродошлицу и да све протекне у спортском тону.
Црно-бели >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << воде у четвртфиналној серији плеј-офа Евролиге са 2:0 и тријумф у трећем мечу, у Штарк aрени, донео би им историјски пласман на фајнал-фор у Каунасу.
"На нама је да дамо све од себе и да пред нашим предивним навијачима победимо и направимо тај велики корак ка Каунасу", рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи треће утакмице против Реала.
"Верујем овим играчима и у све оно што раде", истакао је Обрадовић на констатацију новинара на последњем тренингу да је посебно расположен. Данте Екзум ће дефинитивно бити у тиму, а због туче у Мадриду изостаће суспендовани Кевин Пантер и Матијас Лесор.
С друге стране, неће бити Гершона Јабуселеа и Габријела Дека. Обрадовић је поново позвао навијаче да у распродатој Арени покажу право лице и направе спортски и незабораван амбијент.
"Имам повећан број позива за карте, али искрено, бавим се само тереном и својим послом. Поносни смо на подршку и поновићу оно што сам рекао после друге утакмице у Мадриду. Реалу треба пружити топлу добродошлицу и да све протекне у спортском тону, од играча до тренера, јер ће сви гледати сутакмицу", поручио је Обрадовић и подсетио да је 11 играча Реала, осим Серхија Љуља, играло у НБА лиги, што довољно говори о квалитету Мадриђана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.