Izvor: RTS, 30.Apr.2023, 10:16

Амерички медији: Ђоковић ће можда пропустити Ју-Ес опен

Новак Ђоковић би могао поново да изостане са Ју-Ес опена пошто није вакцинисан, јављају бројни амерички медији.
Цепљење против ковида и даље ће бити услов за улазак у Сједињене Америчке Државе, најновија је незванична најава Америчке здравствене >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << комисије коју преносе медији у САД.
То би значило да Ђоковић ни ове године неће моћи да учествује на Ју-Ес опену, као ни лане, а пре два месеца због тога није могао на мастерсе у Мајамију и Синсинатију. Било је најава да ће мера обавезне вакцинације бити укинута 11. маја одлуком савезне владе, кад је требало да се укине ванредно стање као и све забране уведене због коронавируса.
Према последњим најавама, то се ипак неће десити. У САД ће, према последњим информацијама, моћи да уђу само они који су примили најмање једну дозу вакцине почев од 16. августа прошле године, што би аутоматски значило да освајач три титуле на Ју-Ес опену неће моћи да игра у Њујорку крајем августа и почетком септембра. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.