Izvor: RTS, 21.Apr.2023, 11:05

Неспортски потез Џоела Ембида обилази планету

Највећи ривал Николи Јокићу за титулу најкориснијег кошаркаша НБА лиге Џоел Ембид у трећем мечу плеј-оф серије између Филаделфије и Бруклина начинио је неспортски потез - покушао је да удари Ника Клекстона у препоне.
Утакмица у којој је екипа >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из "Града братске љубави" победом над Нетсима 102:97 стигла до вођства 3:0 у серији остаће у сенци испада Камерунца који је поред Николе Јокића главни фаворит за освајање награде за најкориснијег кошаркаша лиге.
На самом старту меча Ник Клекстон ухватио је алеј-уп додавање закуцаши преко Ембида. Након што је центар Филаделфије пао на земљу, кошаркаш Бруклина прекорачио је преко њега, после чега је Камерунац са земље покушао да Клекстона шутне у препоне.
Оно што је изненадило више од потеза Камерунца који је током каријере имао сличних испада је чињеница да га судије нису искључиле са меча.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.