Izvor: RTS, 14.Apr.2023, 08:17

Спрема се фешта у Арени, Партизан максимално на Панатинаикос

Кошаркаши Партизана од 20.30 дочекују Панатинаикос у последњем мечу лигашког дела сезоне 2022/23. Евролиге.
Повратничка сезона за "црно-беле" и одмах учешће у Топ 8. Мало ко се томе надао на почетаку.
Тим Жељка Обрадовића је успео феноменалним партијама >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у другом делу сезоне да се угура испод великана на врху, обезбеди сигурну шесту позицију и не зависи од резултата конкурената, који су најдуже били Басконија и Жалгирис.
Очекује се поново препуна "Штарк" арена, сјајна атмосфера, а Жељко Обрадовић је истакао у изјави пред меч да ће ривала из Атине, клуб у ком је стекао статус тренерског божанства, схватити максимално озбиљно.
"Припремали смо се као и за сваку утакмицу до сада. Нама је то важна утакмица и играћемо са жељом да одиграмо добро и да победимо. Знамо да ће дворана поново бити пуна, против тима који по свему ономе како изгледа тим који имају не заслужује ту позицију на табели. То је оно од чега морамо да кренемо, да не размишљамо на тај начин већ да их прихватимо као најозбиљнијег могућег противника. И тако смо се и спремали", истакао је Обрадовић за клупски сајт.
Највероватније ће противник Партизану бити Реал, али постоје калкулације да се укрсте са Барселоном.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.