Izvor: RTS, 09.Apr.2023, 10:08

Јокић упркос поразу у центру пажње и исписује НБА историју

Тим Денвера је претрпео пораз од Јуте са 118:114, у мечу који за њих није имао велику важност јер су већ обезбедили прву позицију и пре краја регуларног дела НБА лиге. Упркос томе, а и мањој ефикасности и минутажи у игри, Никола Јокић је био у центру пажње. Неколико његових >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << потеза после меча изазвало је бројне коментаре а снимци су преплавили друштвене мреже.
Већ на старту, практично уз сам звиждук за почетак меча, српски центар Никола Јокић је доспео у центар пажње поставивши још један историјски рекорд у НБА лиги. Пре њега нико није успео да брже начини фаул на терену!
Овај новопостављени рекорд тешко да ће неко икада успети да обори…
Али није се Сомборац зауставио само на томе. У једном тренутку треће четвртине извео је несвакидашње додавање иза леђа и направио једну од десет асистенција на мечу.
Гордон му је у контри јако проследио лопту која је под кошем Јуте кренула у аут али се Јокић изванредно снашао и демонстрирао да одлично прати кретање саиграча тако што је, и не гледајући, проследио лопту иза својих леђа до Мајкла Портера Јуниора за сигуран погодак.
Сјајан и несвакидашњи потез који је изазвао много коментара на друштвеним мрежама упркос поразу од Јуте са 118:114.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.