Izvor: RTS, 08.Apr.2023, 17:44

Кецмановић сјајном игром надиграо Чекината, за титулу у Ешторилу против Руда

Миомир Кецмановић надиграо Италијана Марка Чекината са 2:0 по сетовима 6:3, 6:1 и пласирао се у полуфинале турнира у Ешторилу. Ривал у борби за трофеј биће му Каспер Руд.
Кецмановић је подигао форму пред сезону на шљаци, што ће му доста значити пред >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мастерс у Монте Карлу.

Лако је сломио отпор Италијана и стигао до тријумфа и пласмана у саму завршницу турнира. Кецмановић ће имати прилику да освоји другу АТП титулу у каријери, прву је освојио 2020. године када је тријумфовао у Кицбилу.
Након почетног одмеравања снага Крајиновић је у петом гему одузео сервис противнику.
Наставио је српски тенисер са сигурним сервисима, у користио сваку прилику да запрети на противников. У седмом гему није искористио три брејк прилике.
У деветом користи своју шансу и новим брејком решава први сет у своју корист.
У другом сету још боља игра нашег аса. Дозволио је противнику да освоји само један гем, и уз два брејка ставља тачку на овај меч – 6:1 у другом сету.
Кецмановић ће у финалу играти против Норвежанина Каспера Руда који је био бољи од Француза Квентина Алиса, 2:1 по сетовима 6:4, 3:6, 7:6.
Турнир у Ешторилу игра се за наградни фонд од 562.815 евра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.