Izvor: TvojPortal.com, 13.Feb.2012, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ФЕД КУП: Јелена у болници, мења је Александра Крунић

Извор:моззартспорт.цом
Јанковићева неће моћи да игра у данашњем првом сингл мечу због повреде коју је задобила јуче
Другог дана такмичења у белгијском градићу Шарлроа први меч према распореду требало је да одиграју први рекет Србије Јелена Јанковић и први рекет белгијске >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << селекције Јанина Викмајер, међутим, због повреде бутног мишића леве ноге, коју је задобила у суботњем мечу против Флипкенс, Џеј Џеј неће моћи на терен.


Дакле, у првом данашњем синглу на мегдан Јанини Викмајер изаћи ће Александра Крунић.
Јанковићева је тренутно у болници где ће ултразвуком снимити повреду. Очекује се повратак доктора српског тима Здеслава Милинковића из болнице, када ће се знати да ли ће први рекет Србије моћи на терен бар у дубл мечу који је по распореду последњи.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.