Izvor: RTS, 23.Apr.2024, 19:16

Амерички медији брује о тучи брата Николе Јокића са навијачем Лејкерса

На друштвеним мрежама објављен је видео-снимак на којем је Страхиња Јокић, брат кошаркаша Денвер нагетса Николе Јокића, физички насрнуо на једног навијача.
Амерички медији извештавају да је Страхиња Јокић, брат центра Денвер нагетса Николе Јокића, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << после другог меча плеј-оф рунде Западне конференције у НБА лиги против Лејкерса, ударио навијача на трибинама "Бол арене".

На друштвеним мрежама објављен је видео-снимак за који се тврди да је направљен после утакмице, а на њему је Страхиња Јокић из непознатих разлога физички насрнуо на једног од присутних у кошаркашкој арени за кога медији у САД тврде да је навијач Лејкерса.
Присутни су били и други брат Николе Јокића, Немања, али и супруга Наталија са ћерком Огњеном.
Амерички таблоид Ти-Ем-Зи наводи да је НБА лига покренула истрагу да би утврдила детаље након наводног инцидента у који је био умешан Страхиња Јокић.
Подсећамо, браћа Николе Јокића била су у фокусу америчких медија пре две године, а након сукоба српког кошаркаша са Маркифом Морисом, тадашњим играчем Мајамија. Јокић је ударио Мориса са леђа, након чега је добио и претње. Браћа Јокић су потом стала у Николину заштиту.
Денвер нагетси су савладали Лос Анђелес лејкерсе 101:99 у другом мечу прве рунде плеј-офа Западне конференције. Тренутни резултат је 2:0 за Нагетсе, серија се сели у Лос Анђелес, а међу четири најбоља тима на Западу пласираће се екипа која прва стигне до четири тријумфа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.