Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 00:26

Петковић водио Динамо до победе, Тадић стрелац у тријумфу Фенербахчеа

Фудбалери Динама победили су ПАОК на домаћем терену резултатом 2:0 у првом мечу осмине финала Лиге конференција.
Хрватски представник ће у Солун путовати са два гола предности.

Динамо је у предност довео Бруно Петковић у 37. минуту, да би у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 71. својим другим голом на мечу поставио коначан резултат.
Фјорентина је у мечу са седам голова успела да на гостовању победи Макаби Хаифу.
Италијански клуб је у вођство довео Мбала Нцола у другом минуту, али су домаћи головима Абдулаја Сека у 12. и Гадија Кинде у 29. минуту преокренули резултат.
Лукас Белтран је изједначио у 58. минуту, али је Анан Халали девет минута касније вратио Макаби у вођство.
Роландо Мандрагора је у 73. минуту поново изједначио, а црвени картон Шоа из 80. минута је олакшао Антоњину Бараку да у 95. минуту донесе победу Фјорентини.
Фенербахче се са великом предношћу враћа у Истанбул, реми у Швајцарској Фудбалери Фенербахчеа савладали су Ројал Унион у гостима са 3:0 и одрадили већи део посла пред реванш за седам дана.
Голове за турску екипу постигли су Мичи Бачуај у 20, Џајден Остерволд у 84. и Душан Тадић са пенала у 94. минуту.
Сервет и Викторија Плзењ одиграли су меч без голова.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.