Izvor: RTS, 26.Feb.2024, 12:14

Богдановићев мађионичарски погодак из несвакидашње позиције

Богдан Богдановић је у синоћној победи Атланте над Орландом са 109:92 новом одличном игром наставио сјајну серију, а на загревању је демонстрирао да може погодити кош и са невероватне позиције – изван терена искоса и иза кош табле.
Упркос поразу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Орландо је још добро прошао судећи по томе што је Богдан Богдановић на загревању пред меч приредио прави мали шоу погађајући кош из несвакидашње позиције, изван терена и иза кош табле.

Клуб је снимак овог поготка одмах поставио на друштвене мреже, а многи још не могу да верују да је овако нешто могуће и сумњају да се ради о монтажи или неком мађионичарском трику.
Ипак, нема дилеме, репрезентативац Србије је и у утакмици демонстрирао да је у одличној шутерској форми и победи допринео са 17 поена уз пет скокова и три асистенције, а убацио је три тројке из пет покушаја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.