Izvor: RTS, 19.Feb.2024, 07:21

Јокић и Дончић као Кића и Мока на ол-стару, "одбојка" преко целог терена

Представници регионалне кошарке на НБА ол-стару у Индијани Никола Јокић и Лука Дончић одиграли су упечатљиву акцију сталних додавања у трку од коша до коша.
Као што су својевремено у финалу Европског првенства у Лијежу 1977. Драган Кићановић и Зоран >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Славнић имали досетку са чувеном "одбојком" на половини терена, тако су и Дончић и Јокић показали шарм, интелигенцију, луцидност и тимски рад.
Асеви Денвера и Даласа су унакрсно размењивали додавања трчећи са једног на други крај терена, док Јокић није проиграо Шеја Гилџеса Александера за лагано куцање.
Јокић је завршио са 13 поена, девет асистенција и четири скока. Интересантно, Дончић је уписао три седмице - у поенима, скоковима и асистенцијама.
Исток је победио Запад 211:186.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.