Izvor: RTS, 05.Feb.2024, 17:25

Петар Јакшић после дебија: Јапан незгодна екипа, ако испоштујемо договор против наредних ривала биће све добро

Петар Јакшић дебитант на Светском првенству у репрезентацији Србије истакао је након победе над Јапаном да су противници играли незгодно, али да се "делфини" окрећу наредном противнику.
Ватерполисти Србије савладали су Јапан са 17:10 у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << првог кола групне фазе првенства света.

"Утакмица је била физички и психички врло исцрпљујућа. Против Јапана не смеш да се опустиш. Били су у вођству један период али су после пресудили наше искуство и индивидуални квалитет", рекао је Ђорђе Вучинић који се после опоравка вратио у репрезентацију.
Вучинић се осврнуо се и на предстојеће сусрете и нагласио да је Србија уписала важан тријумф.
"Стижу тежи мечеви. Идемо корак по корак, сада су нам само Црногорци у глави. Знамо да ће да буде тешко", навео је Вучинић.
Прву утакмицу на Светском првенству одиграо је и Петар Јакшић.
"Баш су незгодна екипа, са чудним стилом игре. Две четвртине је било мало теже, после када смо пробили све је дошло на своје. Спремали смо се за Црну Гору и Америку, ако испоштујемо договор све ће бити добро", нагласио је Јакшић.
Јакшић је претходно одиграо првенство Европе са репрезентацијом Србије.
Српски ватерполисти ће имати дан паузе, а потом ће играти против Црне Горе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.