Izvor: RTS, 31.Jan.2024, 17:06

Шенон Шортер најкориснији играч АБА лиге у јануару

Кошаркаш Сплита Шенон Шортер проглашен је за МВП-ја регионалне АБА лиге у јануару, саопштено је на званичном сајту такмичења.
Кошаркаши Сплита одиграли су четири утакмице у јануару у АБА лиги, а забележили, три победе и један пораз.

Шортер >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (34) је у јануару просечно бележио 21,5 поена, а имао је седам скокова и пет асистенција по утакмици уз индекс корисности 27,8.
"Захвалан сам на прилици да играм кошарку на овом нивоу у 12. години моје професионалне каријере. Захвалан сам на овом признању до кога не бих дошао без саиграча и чланова стручног штаба. Ово је моја трећа година у Сплиту. Верујем да навијачи и град цене моје игре. Најважније је да покушамо као екипа да изборимо место у плеј-офу АБА лиге", рекао је Шортер.
Кошаркаши Сплита се тренутно налазе на деветом месту на табели АБА лиге са осам победа и 10 пораза.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.