Izvor: RTS, 24.Jan.2024, 11:25

Моника Селеш поручила Новаку: Волела бих да смо играли у дублу у истој ери

Легендарна тенисерка Моника Селеш изјавила је да би било одлично да је могла да одигра један микс дубл са Новаком Ђоковићем и истакла да је одавно престала да броји гренд слем титуле које је освојио најбољи играч света. 
Ђоковић се пласирао у полуфинале >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Аустралијан опена након победе над Американцем Тејлором Фрицом. Српски тенисер је остварио 33. тријумф заредом на првом гренд слему године чиме је изједначио рекорд Монике Селеш по броју узастопних победа на турниру у Мелбурну.

Српски тенисер је потом на конференцији за медије изјавио да му је Моника Селеш један од идола. Легендарна тенисерка се огласила на Инстаграму.
"Одавно сам престала да бројим Новакове гренд слем титуле. Још одавно сам знала да ће оборити све рекорде и да ће поставити неке јако тешке за наредне генерације. Само бих волела да смо играли у истој ери, било би супер да смо одиграли један микс заједно, то би било феноменално. Хвала ти, Новаче, на захвалности и уважавању. И, идемо, освоји Аустралијан опен", навела је Моника Селеш.
Ђоковић брани титулу у Мелбурну, пошто је прошле године у финалу Аустралијан опена победио Грка Стефаноса Циципаса.
Српски тенисер ће у Мелбурну покушати да стигне до 11. титуле на Аустралијан опену и 25. гренд слем трофеја у каријери.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.