Izvor: RTS, 25.Dec.2023, 11:18

Маскенбал међу Нагетсима - Јокићи као ликови из Дизнијевог цртаћа

Прваци НБА лиге Денвер нагетси искористили су божићне празнике да приреде маскенбал. Никола Јокић и његова супруга Наталија су такође били присутни и одевени у складу за приликом.
Дан одмора пред божићни специјал против Голден стејт вориорса >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Нагетси су искористили за јачање тимског духа или, како се то каже корпоративним језиком, тим билдинг.
Саиграчи са породицама су се окупили на маскенбалу. Неки су били на врхунцу задатка, док су појединци били лењи и нису се маскирали него су дошли у цивилу.
Брачни пар Јокић је био креативан у избору маски. Ушли су у улогу Кристофа и принцезе Ане из чувеног Дизнијевог анимираног филма "Frozen". 
Меч Денвер нагетса и Голден стејт вориорса почиње од 20.30 по нашем времену.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.