SEVERININ SIN DOLAZI U SRBIJU? Posle privremene presude o oduzimanju deteta, stižu prve reakcije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEVERININ SIN DOLAZI U SRBIJU? Posle privremene presude o oduzimanju deteta, stižu prve reakcije!

Borba još nije gotova.

Hrvatska sutkinja Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila u presudi da Severinin maloletni sin Aleksandar živi s ocem, srpskim preduzetnikom Milanom Popovićem, i da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta, javlja 24 sata. Severinu je ta vest u potpunosti šokirala.

I deo hrvatske javnosti je šokiran presudom, koja još uvek nije pravosnažna. Bliska prijateljica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Severine Kojić, bivša manekenka i vlasnica modnog portala, Iva Radić, razočarana je zbog odluke sutkinje Tee Golub.

- Ne verujem više u pravdu. Kako? Mama je samo jedna - napisala je Radićeva.

I komentatori na društvenim mrežama u Hrvatskoj su zgranuti zbog odluke suda, mada ima i dosta onih koji smatraju da je Popović taj koji treba da brine o detetu.

- Uzeti dete majci, pa šta je ovo?

- Žao mi je deteta s takvom majkom.

- Zašto se ona toliko boji Srbije? Pa zar nije često tamo?

- Meni je samo žao tog deteta - glase neki od komentara.

Severinin advokat Mate Matić je za hrvatske medije rekao da nema temelja za takvu odluku i da će preduzeti sve pravne mere kako bi sprečili Popovića da sina odvede u Srbiju. Ni Severina ni Popović nisu prisustvovali izricanju presude.

ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.