GUŠEĆI SE U SUZAMA SEVERINA SE OGLASILA NAKON ŠTO JOJ JE SUD ODUZEO SINA: Evo šta kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŠEĆI SE U SUZAMA SEVERINA SE OGLASILA NAKON ŠTO JOJ JE SUD ODUZEO SINA: Evo šta kaže

Severina Kojić izgubila je spor sa Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom.

Severina Kojić oglasila se nakon što je sudija Tea Golub jutros je, 28. novembra, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem Milanom Popovićem, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić.

Podsetimo, Tea Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti.

Inače, Severinin advokat Mate Matić pre dva dana podneo je krivičnu prijavu zbog navodne povrede prava deteta. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dečak pohađa, kada je navodno bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, dečak je bio istraumiran i preporuka lekara navodno je bila da ne ide u školu.

Međutim, Severina je protiv Milana podnela krivičnu prijavu pošto je dete vodio u pomenutu školu, mimo njenog pristanka.

Privremena mera znači da Severina već danas sina treba da preda ocu, koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu, gde će dalje brinuti o njemu.

Severinini pravni zastupnici ovu odluku pokušaće da ospore, s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog navodne povrede detetovih prava.

- Zadovoljni smo s presudom iako još nije pravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mere - rekao je Milanov advokat nakon ročišta.

Severina će nakon ovoga sina viđati dva puta nedeljno, popodne, kao i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče.

ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.