Sergej Trifunović imao udes u Beogradu sa vozilom GSP-a

Izvor: RTS, 14.Jan.2020, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović imao udes u Beogradu sa vozilom GSP-a

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je večeras u udesu u Beogradu.
Mediji su preneli da se incident dogodio kod pumpe "Dejton" u večernjim časovima, a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao i da je "u bekstvu".
On je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za B92 rekao da je posle udesa "morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima", kao i da je "zakon bio brži od njega".
"Nisam pobegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutru ću da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao", rekao je Trifunović za B92.
Trifunović se povodom ovog događaja oglasio i na Tviteru, gde je korisnicima te društvene mreže pokušao da objasni kako je došlo do udesa, kao i da je krivica apsolutno njegova.
On je na Tviteru objavio da je imao manji udes "i da je morao da ode do kuće kako bi dočekao majstore i nahranio mačke", da je sve to rekao vozaču autobusa u koji je udario, kao i da je ostavio svoj automobil na mestu udesa.
Kada se vratio, kako je Trifunović naveo na Tviteru, vozila više nije bilo.
On je nešto kasnije na Tviteru naveo da je stupio u kontakt sa "načelnikom Savske", "sutra ide do moje stanice u Savskoj" i "rešava problem".
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Trifunović imao udes, udario u gradski autobus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je sinoć u udesu u Beogradu. Mediji su preneli da se incident dogodio kod pumpe "Dejton" u večernjim časovima, a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.