Sergej Trifunović imao udes u Beogradu sa vozilom GSP-a

Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je večeras u udesu u Beogradu.

Mediji su preneli da se incident dogodio kod pumpe "Dejton" u večernjim časovima, a među naslovima koji su osvanuli na pojedinim portalima navodi se da se Trifunović "zakucao u autobus", kao i da je "u bekstvu".

On je za B92 rekao da je posle udesa "morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima", kao i da je "zakon bio brži od njega".

"Nisam pobegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutru ću da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao", rekao je Trifunović za B92.

Trifunović se povodom ovog događaja oglasio i na Tviteru, gde je korisnicima te društvene mreže pokušao da objasni kako je došlo do udesa, kao i da je krivica apsolutno njegova.

On je na Tviteru objavio da je imao manji udes "i da je morao da ode do kuće kako bi dočekao majstore i nahranio mačke", da je sve to rekao vozaču autobusa u koji je udario, kao i da je ostavio svoj automobil na mestu udesa.

Kada se vratio, kako je Trifunović naveo na Tviteru, vozila više nije bilo.

On je nešto kasnije na Tviteru naveo da je stupio u kontakt sa "načelnikom Savske", "sutra ide do moje stanice u Savskoj" i "rešava problem".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво