VELIKI NEUSPEH JE ČETVRTO MESTO: Na klupu posle dve godine odmora stiže Savo Milošević

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 11:20

VELIKI NEUSPEH JE ČETVRTO MESTO: Na klupu posle dve godine odmora stiže Savo Milošević

Poslednje je vodio Olimpiju iz Ljubljane.

Srpski stručnjak Savo Milošević posle nepune dve godine vraća se trenerskom poslu. Bivši reprezentativac naše zemlje karijeru će najverovatnije nastaviti na klupi bugarskog velikana, ekipe Levskog iz Sofije.

Oni su trenunto četvrti na tabeli što je veliki neuspeh (male su im šanse da u poslednja tri kola napreduju do treće pozicije) i sada žele uz pomoć srpskog stručnjaka da se vrate na staze uspeha.

Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove nedelje putuje u glavni grad Bugarske na finalne pregovore, a preuzeće tim koji nikada nije ispao iz elitnog ranga fudbala u komšiluku.

Ako sve prođe u skladu sa očekivanjima, Milošević će se pridružiti još jednoj legendi Partizana, Saši Iliću, koji sa uspehom trenira trenutno drugoplasirana na tabeli CSKA.

Poslednji posao Save Miloševića je bio u Ljubljani, gde je trenirao Olimpiju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.