Savo sleže ramenima: Bolje od ovoga ne možemo - da smo ravnopravni sa Junajtedom, pa i bolji od njih

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo sleže ramenima: "Bolje od ovoga ne možemo - da smo ravnopravni sa Junajtedom, pa i bolji od njih"

Ne brine trenera Partizana prolaz u drugu rundu uz ovakvu partiju.

Partizan je večeras verovatno bio bolji, ali je Mančester junajted pobedio i odneo tri bod iz Beograda. Savo Milošević nije imao razloga za nezadovoljstvo i rekao je da njegov tim ne može bolje od ovoga. Uz napomenu da sa ovakvom igrom ne treba da brine za prolazak u drugu fazu.

"Pre svega, čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančesteru na pobedi i možda još veće čestitke mojim momcima na svemu što su pokazali tokom 90 minuta. Nije lako biti ravnopravan ili u većem delu utakmice bolji od ovakvog tima. Ali, oni su to uradili i to je fantastično. Videli ste sami, to su neke druge brzine, ali su se posle početka prilagodili na ritam i bili ravnopravni.

Osim toga, jako mi je drago da je ambijent bio takav, da smo pokazali Evropi i svetu da možemo da budemo civilizovani i da organizujemo veliku utakmicu
", rekao je Milošević.

Navijači su u glas viknuli "penal!" kod onog igranja rukom...

"Zaista neću komentarisati suđenje, ne činim to ni u našoj ligi, pa neću ni ovde. To nije moj posao", kratko kaže Savo.

Malo je glupo čestitati posle poraza, ali sve čestitke na prikazanoj igri, pogotovo u drugom poluvremenu.

"Zaista od srca hvala. Što se tiče drugog poluvremena, dali smo svoj maksimum, uspevali smo da dođemo do protivničkog šesnaesterca, a po tome se meri današnji fudbal. Imali smo šanse, čak ponedke i dobre i mislim da smo uspeli da se izmerimo sa dobrim protivnikom na evropskom nivou", rekao je Savo.

Novinar iz Engleske pitao je trenera Partizana da li mu je delovalo da bi Junajted ikad postigao gol da nije bilo penala. Da li mislite da možete do pobede na Old Trafordu?

"Mogao je da postigne gol. Ima mnogo opasnih igrača napred, uspeli smo da neutrališemo veći deo tog kvaliteta napred, a za to ima zasluge naša zadnja linije. Što se tiče Old Traforda, naš jedini cilj je da damo svoj maksimum i da ni za čim ne žalimo, kao što je to bilo večeras", rekao je Savo.

Bili ste prvi na tabeli grupe, sada ste treći, da li vas to brine?

"Ponoviću, možda sam već dosadan. Mislim da je ovaj nivo igre koji smo pokazali večeras dovoljan da izborimo plasman u drugu fazu. Ako uspemo da održimo ovaj nivo u naredne tri utakmice, mislim da nećemo imati problema", rekao je Milošević.

Dobili ste ovacije na kraju utakmice, i vi i tim, uprkos porazu. Šta vam to govori?

"Moram reći da sam prezadovoljan, to se ne dešava često u Srbiji. Sigurno govori mnogo o kvalitetu naše igre, ne samo na ovoj utakmici, nego i na prethodnim. Ono što mi to govori jeste da smo na pravom putu, ali i da su igra Partizana i ono što Partizan radi - pravi put. Ovo je najviše što možemo da uradimo, da i posle poraza dobijamo ovacije. Više od toga ne možemo", rekao je Milošević.

Solskjer nije imao dilemu kada je rekao da je Brendon Vilijams bio najbolji kod njih. Ko je za vas bio najbolji?

"Moj kolega je imao mali broj igrača da bira. Ja ako izaberem jednog, ogrešiću se o ostalih 10", rekao je kratko Milošević.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.