Savo suzio izbor za Mančester, do večeras će još jedan od ovih igrača biti prekobrojan!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo suzio izbor za Mančester, do večeras će još jedan od ovih igrača biti prekobrojan!

Od preostalih 18 izabraće najboljih 11...

Sve je veće nestrpljenje među navijačima Partizana pred večerašnji okršaj sa Mančester junajtedom u trećem kolu Lige Evrope.

Utakmica u Humskoj počinje u 18:55h, a prema saznanjima ''Telegrafa'', trener Partizana Savo Milošević suzio je izbor igrača na njih 19 koji za sada konkurišu za mesto u timu.

To su: Stojković,  N. Stevanović, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zdjelar, Natho, Tošić, Suma, Asano, Sadik, Vujačić, Brežančić, Šćekić, F. Stevanović, Lazar Pavlović, Ivanović, Lutovac.

Od tih 19 igrača jedan će do večeras ostati prekobrojan, a od ostalih, na terenu večeras sigurno nećemo videti Lazara Markovića (povreda), zatim Pešukića, Šehovića, Smiljanića, Dingu, Gigića, golmana Kljajića.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Manchester United,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastavi - Solskjer mešovito, Savo očekivano!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019

Savo Milošević i Ole Gunar Solskjer su se odlučili za startne postave...Biće burno večeras u Humskoj...Ekipa Partizana od 19:00 dočekuje Mančester junajted, a očekuje se pun stadion imajući u vidu sadašnje stanje ispred...Već su objavljeni starteri za večeras, evo za koga su se odlučili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.