Savo sa manje glavobolje, ovo su timovi Zvezde i Partizana!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 21:48

Savo sa manje glavobolje, ovo su timovi Zvezde i Partizana!

Prognoziramo timove za sutrašnji derbi.

Sutra od 20 časova u Humskoj ulici igra se novi derbi ove sezone, a radi se o onom iz kategorije koja se ne broji zvanično za ovu svetkovinu - Kupu Srbije.

Specifičnost ove utakmice ogleda se u tome što nema teorije da neko može predvideti konačan ishod, ne može se to uraditi ni u ludilu, posebno jer dolazi nakon pauze zbog koronavirusa ali i zbog činjenice da su Savo Milošević i Dejan Stanković donekle krili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje adute.

Kako će na teren istrčati Partizan?

Barem što se tiče odbrane u Partizanu ne bi trebalo da ima previše dileme. Stojković će biti na golu 99%, ispred njega u liniji su Nemanja Miletić i Slobodan Urošević po stranama, odnosno Strahinja Pavlović i Bojan Ostojić u sredini.

Povreda Sume je dovela i do pomeranja, pa ga, iako je donekle spreman, ne treba očekivati kao startera za derbi.

To bi mogao da iskoristi Aleksandar Šćekić koji će u paru sa Zdjelarom biti na sredini terena, a trojku ispred predvodiće Natho. Ko će biti po stranama? Veliko je pitanje - Lazar Marković ili Filip Stevanović na jednoj strani, a na drugoj će biti Takuma Asano. Naše predviđanje je - Marković od starta.

Sadik ima daleko veće šanse od Matića da se nađe u startnoj postavi, iako je bilo kritike na njegov račun od strane Miloševića.

Crvena zvezda ima više dilema, pre svega zbog menjanja formacije.

Dejan Stanković će definitivno među stative postaviti Borjana, a ispred njega će definitivno biti Gobeljić i Rodić po stranama, odnosno Degenek i Milunović u sredini.

Imajući u vidu da je Stanković često uigravao ekipu sa 2 napadača, verujemo da će tako biti i sutra.

Dakle, očekujemo još četvoricu na sredini, Ben je najsigurniji na jednoj strani, a po sigurnosti sledeći je Petrović koji cementira svoje mesto na sredini terena. Ko su još dvojica?

Najverovatnije mladi Gavrić koji oduševljava u drugom delu sezone, a na pitanje Nikolić ili Ivanić odgovor je najverovatnije - Mirko Ivanić.

U napadu bi moglo biti mini-iznenađenje, ako se to tako može nazvati, pošto očekujemo Tomanea i Vukanovića koji je dobijao šansu u špicu i uspeo je da se nametne nakon ove duge pauze.

Kome dajete veće šanse?

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Marković, Natho, Asano - Sadik.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Ben, Petrović, Ivanić, Gavrić - Tomane, Vukanović.

Zbog Zvezde dobio suspenziju, sada će ponovo suditi Večiti derbi! https://t.co/khtfeZwHwI

— Sportske.net (@sportske) June 8, 2020
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.