Savo posebno nahvalio jednog igrača posle poraza od Budućnosti, ovo će ohrabriti navijače!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo posebno nahvalio jednog igrača posle poraza od Budućnosti, ovo će ohrabriti navijače!

Iako je Partizan poražen od Budućnosti, Milošević uveren da će ekipa tek dizati formu.

Savo Milošević je nakon poraza od Budućnosti (0:1) u Užicu istakao da je njegova ekipa zakazala previše jaku utakmicu za sam start priprema.

"Hteli smo dobar trening i momci su sve ispoštovali, mi smo u petom danu, četvrti smo dan trenirali dva puta. Moja greška je što smo u ovo vreme zakazali meč, ali to je moja greška i preuzimam na sebe. Igrači su radili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fenomenalno, rezultat mi je sad krajnje nebitan. Videli ste da je bilo dosta mladih. Biće da pravdam nešto, ali ovo je trening meč. Bilo je potrebno da vidimo na kom smo nivou u ovom meču. Rekao sam da ćemo 10 dana raditi na snazi i fizičkom aspektu", rekao je Milošević.

Posebno je istakao danas Sejdubu Sumu koji je odigrao dobru utakmicu i koji je u dobroj kondiciji.

"Suma je na treninzima radio fenomenalno, ljudi ovde kažu da nije nikad bolje trenirao. Volju ima, neću komentarisati, teške su noge, rekao sam da će biti pakao na početku. Lakčević je igrao dobro, ovo mu je prvi meč, Fića Stevanović je bio dobar, vidi se raskoš talenta. Igra kao zreo, ako moram da kažem", rekao je on.

Kako je prokomentarisao "seču" koju je napravio pred dolazak na Zlatibor?



"To sam uradio na osnovu onoga što sam video u 3-4 meseca, nema mesta emocijama, simpatijama, isključivo iz profesionalnih razloga. Sve momke volim, ono što je moja filozofija i odlučujem se za profil igrača koji može da ispuni ono što želim
", rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.