Savo Milošević je večeras postavio nekoliko pitanja - Kritičari, znate li odgovore?

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević je večeras postavio nekoliko pitanja - Kritičari, znate li odgovore?

Videli ste već tokom večeri da su navijači Partizana imali zamerki i pored četiri postignuta gola i ubedljive pobede protiv Spartaka. Trener Milošević ima drugačije viđenje pojedinih situacija.

Partizan je u 13. kolu Linglong Superlige savladao ekipu Spartaka sa 4:0, ali razlog za navijačke kritike bile su pre svega promašene velike prilike Sadika i Ivanovića.

U razgovoru sa novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle meča, trener Partizana Savo Milošević je najpre istakao važnost pobede koja je ostvarena bez mnogo teškoća.





''Ako se dobro sećam, ovo je prvi put posle evropske utakmice, da smo relativno lako dobili, da se nismo mučili. To je u svakom slučaju pohvalno i dobro po nas, jer tek kreće 'pakao', utakmice na svaka tri dana. Ne bih puno pričao o ovoj utakmici, prva je u mini-seriji, dobro je da smo dobili. Gledamo da se što pre oporavimo za sredu, subotu, četvrtak...'', istakao je Milošević.

Usledila je konstatacija novinara da nije bilo sebičnosti u završnici akcija i da se u pojedinim situacijama čak i preterivalo u nesebičnosti.

''To je jako pozitivna stvar, slažem se'', uzvratio je Milošević.

Deo navijača začudila je odluka da jedanaesterac izvede rezervista Đorđe Ivanović, što je on uspešno učinio.

''Đole je šutirao prošle godine jedan ili dva bitna penala za nas. Logično je bilo, Natho i Suma nisu bili u igri, sve je bilo po planu. Danas je to njemu nagrada za sve što je uradio, zaslužio je i danas da ga šutne'', objasnio je Milošević.

Na kraju, dolazimo do Miloševićeve reakcije na primedbe o velikom broju propuštenih prilika u večerašnjem meču. Šef struke crno-belih je uzvratio kontrapitanjima.

''Da ne pametujem mnogo, ali lako je sedeti gore i misliti da može da se daje osam golova lako.







A ko daje osam golova?



Kad to gledate?



U kojoj ligi?



Koliko često se to dešava?



Mančester siti? Eto, sami ste rekli'', zaključio je Milošević večerašnji razgovor sa novinarima.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.