SAVO NAŠAO REŠENJE: Miletić će igrati štopera, a novi desni bek biće vezista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 16:55

SAVO NAŠAO REŠENJE: Miletić će igrati štopera, a novi desni bek biće vezista!

Trener crno-belih će improvizovati.

Fudbaleri Partizana gostuju u subotu Napretku u prvom kolu Superlige Srbije, a odbrana crno-belih doživeće korenite promene na tom susretu.

Fulam je u Kardifu slavio sa 2:0 i ostalo mu je da u Londonu dovrši posao večeras (20.45) i čekira mesto u finalu plej-ofa, gde ga čeka Brentford. Kec na Krejven >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kotidžu je 2,05, iks 3,35, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam – Kardif.

Savo Milošević, trener "parnog valjka", odlučio je da standardnog desnog beka Nemanju Miletića prebaci na poziciju desnog štopera, a šansu će ukazati Aleksandru Lutovcu. Bivši fudbaler Rada je već u nekoliko navrata pokrivao defanzivnu poziciju po desnom boku, a očekuje se da donese brzinu i prodornost ekipi.

Ovo će usloviti još jedno pomeranje. Naime, Bojan Ostojić će pokriti levu štopersku poziciju, a ova rešenje će funkcionisati do potpunog uklapanja novog defanzivca Makija Banjaka koji je stigao iz ljubljanske Olimpije za 500.000 evra.

Pogledajte kako izgleda Dezire Kordero, bivša devojka Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fulam OPET bez Mitra, navijači sad već ozbiljno brinu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2020

Šta se dešava?..Večeras ćemo dobiti i drugog finalistu baraža za plasman u Premijer ligu...Fulam i Kardif od 20:45h igraju svoj revanš meč, ovoga puta na ''Krejven Kotidžu'', a prvi meč je Fulam kao gost rešio u svoju korist rezultatom 2:0...Zbog lakše povrede tada nije bilo najboljeg strelca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.