Otvorena druga Gillette Akademija

Izvor: B92, 05.Jul.2009, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena druga "Gillette Akademija"

Na terenima SC Partizan - Teleoptik počela je "Gillette Akademija Fudbala Srbija 2009" čiji će zvanični promoter biti Savo Milošević.

Prvi put ova akcija održana je prošle godine i ostvarila je dobre rezultate, tako da je "Gillette" nastavio sa podrškom za talente i afirmacijom mladih fudbalera starosti između 10 i 14 godina, koji se šalju u vodeće svetske klubove na usavršavanje njihovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbalskog umeća.

Akademija svoj program bazira na saradnji sa vodećim institucijama, stručnjacima i klubovima iz Srbije, kao što su Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i Radnički iz Niša.

Treneri klubova će aktivno učestvovati u selekciji 11 budućih polaznika ove akademije.

Zvanični promoter i „prenosilac" umeća, iskustva i fer-pleja ovogodišnjeg izdanja je, Savo Milošević, a prethodno su to bili Dejan Stanković i Bata Mirković.

Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo da, kroz druženje i rad, učesnicima prve selekcije "Gillette Akademije” prenesem što više od mog fudbalskog iskustva, umeća i sportskog fer-pleja. Sa nestrpljenjem čekamo da se ovi mladići što pre afirmišu tokom izuzetnog fudbalskog programa "Gillette Akademije Fudbala Srbija”, koji će, verujem, od današnjih talenata stvoriti buduće šampione i velika fudbalska imena", izjavio je Savo Milošević.

Program „Gillette Akademije Fudbala" počeo je u subotu na SC Zemunelo, 11. jula će se preseliti u Novi Sad na SC „Vujadin Boškov", 18. jula niški Čair će biti domaćin, dok će finalni izbor biti održan 29. avgusta u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.