Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 23:41

Milošević zadovoljan izdanjem u drugom poluvremenu

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle pobede u Surdulici protiv Radnika 2:0, istakao je da je kiša diktirala kvalitet igre i naglasio da je veoma zadovoljan izdanjem u drugom poluvremenu.
Partizan je u drugom poluvremenu slomio otpor Surduličana, a utakmicu je obeležio i veliki pljusak koji je znatno otežao uslove za igru.

"Loše smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ušli u utakmicu, pa ovo vreme na sve to. Pljusak je bio toliko jak da je bilo teško očekivati da se nešto igra", rekao je trener Partizana posle meča.
"U drugom poluvremenu sam zadovoljan sa svim segmentima igre, na sreću manji je bio intenzitet kiše, pa se više i igralo. Jako mi je drago što već drugu utakmicu nismo primili gol", istakao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bez dlake na jeziku - Asano o srpskoj fudbalskoj kulturi i zašto je ŠOKIRAN!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 11:46

Takuma Asano govorio za klupski sajt o Partizanu, svojim igrama i srpskom fudbalu...Takuma Asano je jedan od junaka pobede Partizana u Surdulici. Ponovo je postigao gol, a ističe da mu je bilo veoma teško da igra u prvom poluvremenu..."Bilo je zaista veoma teško, odjednom se sva kiša srušila iznad...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.