Milošević: Verovatno smo izgubili borbu za titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Verovatno smo izgubili borbu za titulu

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle poraza večeras od Voždovca sa 2:1, rekao je da su ovim porazom, u ovakvim okolnostima, crno-beli izgubili šanse da uđu u borbu za titulu.

"Nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim na htenju. Imali smo mnogo više od igre, mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šansi i opet nismo uspeli da iskoristimo neke od njih. Falilo je energije. Verovatno smo sa ovim izgubili borbu za titulu. Mislim da nije realno očekivati da mi uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima", rekao je Milošević novinarima posle meča.

Novinari su Milošević pitali na koje okolnosti tačno misli.

"Rekao sam da neću da komentarišem suđenje. Znate vi koje su to okolnosti. Prosto je nemoguće ući u borbu za titulu. Ako se to nekome ne sviđa, ne mogu da lažem druge, ali ne mogu da lažem i sebe", rekao je Milošević.

On je upitan i koja je onda svrha igranja do kraja prvenstva.

"Trudićemo se da damo sve od sebe do kraja prvenstva, da radimo najbolje što umemo. I to je to", rekao je Milošević i osvrnuo se na podršku navijača koju je dobio na kraju meča:

"Naravno da podrška znači, ima ljudi koji vide sve".

On je istakao da sve što je do Partizanove igre njegova krivica i odgovornost.

"Individualne greške ne mogu da zamerim, to se dešava, posebno kada su mladi igrači u pitanju. Ne možete ih zbog toga precrtati i kriviti", zaključio je Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević: Nije realno ući u borbu za titulu u ovakvim okolnostima

Izvor: Beta, 06.Okt.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa posle večerašnjeg poraza od Voždovca verovatno izgubila borbu za titulu i da "nije realno" ući u tu borbu "u ovakvim okolnostima"."Nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan, čestitke Voždovcu na pobedi. Ne mogu da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.