Milošević: Trebala nam je pobeda u jednoj ovakvoj utakmici

Izvor: Beta, 03.Apr.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Trebala nam je pobeda u jednoj ovakvoj utakmici

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da večerašnja pobeda protiv Čukaričkog mnogo znači kako bi se njegova ekipa makar na trenutak oslobodila pritiska."Očekivali smo ovako jednu tešku utakmicu protiv mnogo uigranije ekipe od nas. Ovo je pravi put. Trebala nam je jedna ovako teška utakmica, kako bismo makar na trenutak mogli da se oslobodimo psihološkog pritiska. Naravno, ima još dosta stvari da se popravlja, ali ovo znači kako bismo mogli u miru dalje da radimo", rekao je Milošević za televiziju Arena sport.Partizan je večeras posle preokreta pobedio Čukarički sa 3:2 u 29. kolu Super lige Srbije."Čestitao bih i jednoj i drugi na brobi do zadnjeg minuta. Takodje čestitam i Partizanu na pobedi, ovo je bilo maksimalno što smo mi danas mogli", rekao je vidno nervozni trener Čukaričkog Simo Krunić.On je pre izjednačenja Partizana, pri rezultatu 1:2 za Čukarički, kada je crno-belima dosudjen slobodan udarac zaradio isključenje zbog protesta, ali posle meča nije želeo da daje bilo kakve komentare.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Milošević: Skinuli psihološki pritisak! Krunić ljut...

Izvor: Mondo, 03.Apr.2019

Savo Milošević smatra da se ekipa pobedom protiv Čukaričkog rasteretila psihološkog pritiska i da sada može mirno da radi. Krunić se nije odljutio do kraja utakmice...Posle poraza na debiju u Kruševcu, kada posle debija na klupi Partizana Savo Milošević nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.