Milošević: Skinuli psihološki pritisak! Krunić ljut...

Izvor: Mondo, 03.Apr.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Skinuli psihološki pritisak! Krunić ljut...

Savo Milošević smatra da se ekipa pobedom protiv Čukaričkog rasteretila psihološkog pritiska i da sada može mirno da radi. Krunić se nije odljutio do kraja utakmice.

Posle poraza na debiju u Kruševcu, kada posle debija na klupi Partizana Savo Milošević nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo, posle meča sa Čukaričkim situacija je bila drugačija.

"Parni valjak" je konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobedio, posle remija i čak četiri vezana poraza u Superligi. Po Miloševiću crno-belima je upravo nedostajao trijumf u dramatičnom meču protiv uigranog i raspoloženog protivnika.

Partizan je POBEDIO, sada je treći!

"Očekivali smo vrlo težak meč, igrali smo protiv uigranije ekipe od nas. Bila nam je potrebna jedna ovakva utakmica koju ćemo da dobijemo. Malo smo se rasteretili psihološkog pritiska, sad možemo bar malo da radimo u miru", rekao je Milošević.

Izvor: MONDO/Arena Sport

Trener "brđana" Simo Krunić morao je u 74. minutu da napusti klupu jer je isključen zbog prigovora. U tim trenucima je njegov tim vodio...

Krunić je vidno besan i slabo raspoložen za priču stao ispred kamere Arene sport.

"Čestitam mojim igračima na borbi i maksimumu, Partizanu na pobedi. Nismo mogli bolje od ovoga“, kratko je rekao Krunić.

Izvor: MONDO/Arena Sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.