Milošević: Trebala nam je ovakva pobeda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Trebala nam je ovakva pobeda

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da je njegov tim ostvario važnu pobedu protiv Vojvodine.

Crno-beli su u 15. kolu Superlige pobedili Novosađane 4:0.

"Moram da budem nedosledan sebi, nije trebalo ni danas da se pojavim na konferenciji, da ne ispadne da samo dolazim kada pobedimo. Veoma bitna pobeda za nas, posle svega onog što se izdešavalo protiv Čukaričkog, plus imajući u vidu ono što dolazi. Trebala nam je jedna dobra pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ovakav rezultat. Igrali smo derbi protiv jedne od najozbiljnijih ekipa u ligi. Mislim da je igra tokom svih 90 minuta bila na onom nivou na kom smo pokazali da možemo", rekao je Milošević novinarima posle meča.

On je čestitao svojim igračima na reakciji i dodao da se nada da posle ovog rezultata neće "poleteti".

"Nije bilo lako, ispada tako. Mi smo sve utakmice, u kojima smo uspevali da postignemo gol u prvom poluvremenu, rešavali jednostavno. I kod nas i u Ligi Evrope. Danas smo imali sreću da mi postignemo prvi gol i da ne moramo da jurimo rezultat. Otvorila nam se utakmica i to nam je sigurno olakšalo današnju pobedu", rekao je Milošević.

Partizan je ove sezone dobro igrao protiv vodećih ekipa u prvenstvu, dok su kiksevi dolazili u "manjim utakmica".

"Ako je to tačno, onda nam sledi pakao u narednih šest kola. Nadam se da ćemo izvući pouke iz tih utakmica. Slažem se da smo imali lošu koncetraciju i nedovoljno dobar voljni momenat. Nema lakih utakmica. Danas se videla razlika kada od prvog minuta uđete koncentrisano, ali ako samo pet odsto spustite taj nivo imate problem sa svakom ekipom u ligi", zaključio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloševića nisu obradovale vesti sa Ostrva, ali ni raspored u LSL: ''Ako je to tačno, onda nama sledi pakao''

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019

Šef struke Partizana danas mnogo bolje raspoložen posle ubedljivog trijumfa njegovog tima nad Vojvodinom, a onda je od novinara čuo rezultat iz Premijer lige....Crno-beli su u derbiju 15. kola Linglong Superlige savladali Vojvodinu u Humskoj sa 4:0...Odmah posle meča, trener Partizana Savo Milošević...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.