Miloševića nisu obradovale vesti sa Ostrva, ali ni raspored u LSL: Ako je to tačno, onda nama sledi pakao

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloševića nisu obradovale vesti sa Ostrva, ali ni raspored u LSL: ''Ako je to tačno, onda nama sledi pakao''

Šef struke Partizana danas mnogo bolje raspoložen posle ubedljivog trijumfa njegovog tima nad Vojvodinom, a onda je od novinara čuo rezultat iz Premijer lige...

Crno-beli su u derbiju 15. kola Linglong Superlige savladali Vojvodinu u Humskoj sa 4:0.

Odmah posle meča, trener Partizana Savo Milošević razgovarao je sa novinarima.

''Moram da budem nedosledan sebi, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebalo ni danas da se pojavim na konferenciji, da ne ispadne kako dolazim samo kada pobedimo'', počeo je Milošević, podsećajući na ono što se dogodilo posle meča sa Čukaričkim, kada su ga novinari uzalud čekali, i nastavio:

''Jako bitna pobeda za nas, posle svega što se izdešavalo protiv Čukaričkog i pogotovo imajući u vidu sve što dolazi. Trebala nam je dobra pobeda i ovakav rezultat. Igrali smo derbi protiv jedne od najozbiljnijih ekipa u ligi. Mislim da je igra tokom svih 90 minuta bila na onom nivou na kom smo pokazali da možemo da igramo.





Sve čestitke momcima, nadam se da nećemo poleteti'', naglasio je Milošević.

Zamoljen od strane našeg novinara da prokomentariše činjenicu da je Partizan najbolje partije od početka sezone u Superligi pružio protiv Zvezde, Radničkog i Vojvodine, a da je kikseve, izuzimajući mečeve sa Čukaričkim i TSC-om, doživljavao u duelima sa slabije plasiranim ekipama, Milošević je došao do zanimljivog zaključka.

''Ako je to tačno, onda nama sledi pakao u narednih šest kola. Nadam se da ćemo izvući pouke iz tih utakmica. Slažem se da smo imali nedovoljno dobar voljni momenat. danas se vidi razlika kada od prvog minuta užete koncentrisano, ali ako pet posto spustite taj nivo, imate problem sa svakom ekipom u ligi'', istakao je Milošević.

Iako je bio zadovoljan igrom, ne slaže se da je Partizan lako došao do pobede.

''Nije bilo lako, ali ispada tako. Mečeve u kojiam smo mi uspevali da povedemo, rešavali smo lako, jer posle toga našu tranziciju ne može da brani praktično niko. I danas nam se otvorila utakmica'', kaže Milošević.

Asano opet nije bio strelac?





''Doći će i to vreme da i on postiže golove'', kratko je uzvratio trener Partizana.

Objasnio je i izmenu Bibrasa Natha, dvostrukog strelca danas.

''Odmaram ga. Problem je za igrače koji igraju u reprezentaciju, a on je kapiten izraelske reprezentacije. Igra konstantno i kod nas i za reprezentaciju, moramo da vodimo računa. Morao sam da odmaram i još neke igrače'', istakao je Milošević.

Poslednje pitanje bilo je vezano za današnji Mančesterov poraz u Premijer ligi od Bornmuta (1:0). Ta vest nije obradovala Miloševića, s obzirom da Partizan u četvrtak gostuje na Old Trafordu.





''Nije baš dobar poraz...'', prokomentarisao je Milošević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LSL - Inđija napravila preokret, a onda je Bojan Nikolić pokazao dva crvena kartona, dosudio i penal u 90. i sve se promenilo!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 16:13

Bodovi ''putuju'' u Ivanjicu...Prva današnja utakmica 15. kola Linglong Superlige odigrana je u Inđiji, gde je ivanjički Javor Matis savladao domaćina sa 3:2, posle dva preokreta...Ivanjičani su prvo poluvreme rešili u svoju korist golom Kolakovića u 31. minutu, a nastavak meča doneo je mnogo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.