Milošević: Ne zanima me tabela!

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ne zanima me tabela!

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da se njegova ekipa protiv Astane u Ligi Evrope potrudila da na pravi način čestita rođendan JSD Partizan.
Na meču Amijen – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 1.60 za duplu šansu 1X.
Crno-beli su u drugom kolu LE pobedili Astanu 2:1.
Pre svega da se pridružim čestitkama našem voljenom klubu i društvu. Potrudili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << smo se da sinoćnom utakmicom na pravi način čestitamo rođendan. Ovo je još jedna prilika da se svi uvere koliko je Partizan veliki klub. Drago mi je što to u poslednje vreme pokazuje i moja ekipa, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Ovo što smo dosad uradili je dobro, ali nećemo se zadovoljiti time. Imamo još prostora za napredak. Za sada možemo da budemo sreći i da proslavimo rođendan i dosadašnje rezultate– rekao je Milošević novinarima na svečanosti u SC Teleoptik.
Milošević je upitan i kako mu se čini pogled na tabelu grupe L Lige Evrope, gde je Partizan trenutno na prvom mestu sa četiri boda.
Tabelu ne gledam, ni domaću ni tu u Evropi. Idemo od utakmice do utakmice. Još je dug put, zaista. Imamo prostora za zadovoljstvo, ali nikako i za opuštanje– zaključio je Milošević.
Članak Milošević: Ne zanima me tabela! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Milošević: Ne zanima me tabela! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savo glumac u urnebesnoj predstavi, igrači Partizana oduševljeno gledali

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Posle izvanredne pobede Partizana nad Astanom, trener Partizana Savo Milošević nema ni trenutak odmora. Međutim, ako ste mislili da su obaveze vezane za fudbal, prevarili ste se.. Na meču Amijen – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 1.60 za duplu šansu 1X.. Milošević je u petak uveče bio...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.