Milošević: Ćurčić trenutno najbliži klupi, Đorđević nije rekao da neće igrati više

Izvor: Blic, 21.Nov.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ćurčić trenutno najbliži klupi, Đorđević nije rekao da neće igrati više

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije zadužen za A i mladu selekciju, Savo Milošević, rekao je da Radovan Ćurčić ima prednost kao kandidat za selektora seniorske ekipe.

"Ćurčića ću predložiti Izvršnom odboru za selektora na duži period od tri, četiri godine, a oni će glasati za taj predlog ili protiv. Verujem da će biti izglasan, s obzirom da se pokazao kao dobar izbor, ne verujem da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će biti greške. Česte promene selektora utiču na kvalitet, moramo to da promenimo. To sam uradio u mlađim selekcijama i one već imaju rezultat. Trenutno ima prednost u odnosu na Golca i Drulovića, dobro poznaje igrače i posvećen je", rekao je Milošević, uz osvrt na status Filipa Đorđevića koji je nezadovoljan otišao sa poslednjeg okupljanja, uz najavu da neće više igrati ako mu se ne pruži prilika.

"Nije rekao da neće da igra, to je potvrdio i sam danas, nije odbio da uđe u igru, i znam da se svako ko ne igra ljuti, a tako se i pokazuje želja za igranjem u reprezentaciji", dodao je čelnik Saveza.

uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.