Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠEVIĆ: Dobra godina iza nas, ova će biti još bolja

Potpredsednik FS Srbije Savo Milošević smatra da je 2014. godina bila uspešna za srpski fudbal.

Milošević je dodao da ostaje žal zbog rezultata najjače selekcije, koji bi mogli da se isprave u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Francuskoj.
– Moramo da budemo zadovoljni onim što su uradile sve omladinske selekcije, počev >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od mlade reprezentacije i plasmana na Evropsko prvenstvo u Češkoj, kao i godinu dana mlađih na šampionat sveta na Novom Zelandu. Dva fenomenalna rezultata i prvi put u istoriji u situaciji smo da igramo dva velika takmičenja u samo mesec dana. Kadeti i omladinci još uvek imaju mogućnost da odu na EP, tako da 2015. godina može da bude sjajna – rekao je Milošević, a prenosi Tanjug.
Milošević je istakao da se uspesi mlađih selekcija pomalo u senci zbog rezultata A tima, ali da šanse još uvek nije izgubljene.
– Ostaje žal zbog i iskreno verujem da to može da se popravi u ovoj godini. Imamo dovoljno kvaliteta i dobar tim kako bismo se izvukli iz ove situacije i zauzmemo bar treće mesto koje vodi u baraž. Verujem da je to izvodljivo i nadam se da ćemo zadovoljiti narod i rezultima najjače selekcije, pošto su svi ostali u senci – istakao je Milošević. 
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.