Konačna odluka o Krstajiću - Još koliko ćemo čekati?

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačna odluka o Krstajiću - Još koliko ćemo čekati?

Ako je verovati rečima jednog od potpredsednika Saveza, vrlo brzo ćemo znati ko će Srbiju predvoditi u sledećem kvalifikacionom ciklusu.

Više od dve nedelje prošlo je od poslednje utakmice koju je fudbalska reprezentacija Srbije odigrala na Mundijalu u Rusiji.

"Orlovi" su takmičenje završili u grupnoj fazi, a odmah zatim pokrenuto je pitanje statusa selektora Mladena Krstajića.

Gostujući na televiziji N1 na tu temu govorio je i potpredsednik Saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Savo Milošević.

"Ono što sam video na Svetskom prvenstvu jeste da mi uopšte ne zaostajemo mnogo za najboljim svetskim ekipama, i da smo u prvom krugu iza najboljih, prilično isti, a možda i u prednosti. I uz malo sreće mogli smo i mi da odemo do četvrtfinala", objasnio je Milošević.

Srbija je igrala u Grupi E sa selekcijama Kostarike (1:0), Švajcarske (1:2) i Brazila (0:2).

Naredne akcije reprezentaciju Srbije očekuju već na jesen u Ligi nacija. Potom slede i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a odluka o tome da li Mladen Krstajić ostaje na čelu nacionalnog tima trebalo bi da bude poznata vrlo brzo.

"U toku sledeće nedelje, najkasnije do kraja, imaćemo konkretne informacije. Između ostalog i oko Krstajića", poručio je Milošević za N1.

Krstajić je reprezentaciju preuzeo prošle jeseni pred prijateljske mečeve sa Kinom i Južnom Korejom. "Orlove" je vodio u pripremnim mečevima sa Marokom, Nigerijom, Čileom i Bolivijom, a zatim i na tri takmičarska meča na Svetskom prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.