Stigla donacija za Dečju kliniku u Tiršovoj

Izvor: 24sata, 14.Nov.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla donacija za Dečju kliniku u Tiršovoj

Udruženje poslovnih žena Srbije podržalo je humanitarnu akciju za pomoć Odeljenju neonatalne hirurgije Dečje bolnice u Tiršovoj, saopšteno je iz te organizacije. Bolnici su donirani mašina za veš, mašina za sudove, šporet i hrana za bebe.

Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić istakla je da su članice tog udruženja i ovog puta pokazale solidarnost i istinsku humanost, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << koja je i jedini motiv njihovog uključivanje u ovakve akcije.

- Nadamo se da ćemo ovom donacijom, bar malo olakšati rad bolnice i ubrzati opravak naše dečice-  rekla je Popović Pantić.

Udruženje poslovnih žena Srbije zahvalilo je članici udruženja Tanji Vučićević koja je inicirala humanitarnu akciju, jer je pomoć, kako su naveli, zajedničkim snagama stigla na pravu adresu.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Donacija članica Udruženja poslovnih žena za Dečju kliniku u Tiršovoj

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Nov.2014, 14:00

BEOGRAD - Udruženje poslovnih žena Srbije je uz veliku pomoć i angažovanje svojih članica podržalo humanitarnu akciju za pomoć Odeljenju neonatalne hirurgije Dečje bolnice u Tiršovoj, a koju je je inicirala naša koleginica Tatjana Vučićević (Art Ival).. .  . Od prikupljenih sredstava...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.