Zvezde Granda: Ispao Aleksa Radenković

Izvor: Poznati.info, 10.Apr.2011, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde Granda: Ispao Aleksa Radenković

Muzičko takmičenje 'Zvezde Granda' ove večeri je napustio Aleksa Radenković koji je osvojio najmanje glasova publike. Pristiglo je ukupno 102.519 glasova, što je ujedno i rekord u dosadašnjem toku takmičenja. Publici su se takođe predstavili i Andrija Marković, Stefan Petrušić, Dragi Domić, Mišel Gvozdenović, Milan Mitrović i Petar Mitić. Žiri su činili novinari Aleksandar Saša Ignjatović, Vesna Milanović kao i Bora Đorđević frontmen grupe 'Riblja Čorba' koji je ispitivao takmičare u poznavanju njegovih numera. Dragi Domić se najbolje snašao u 'propitivanju' žirija, pa je pobrao i najviše aplauza publike.
Slične, interesantne teme: Zvezde Granda: Ispali Igor Knežević i Emil Arsov Zvezde Granda: Ispali Nemanja Vlahović i Darko Martinović Zvezde Granda: Ispali Rastko Obrenić Žuti i Andrija Marković
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.