Nove informacije o Kaliniću, ovo je Saletov plan?

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove informacije o Kaliniću, ovo je Saletov plan?

Iako na spisku nema, na primer, ni Dobrića, ni Davidovca, košarkaškoj javnosti u Srbiji ovih dana najviše ''bode oči'' precrtavanje Kalinićevog imena sa najnovijeg spiska.

Preneli smo jutros, selektor Saša Đorđević se oglasio prvim komentarom svoje najnovije odluke, ali nije želeo da otkriva ključni razlog zbog kog ne računa na košarkaša Fenerbahčea na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

I dok mnogi pretpstavljaju da su u pitanju pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << politički stavovi koje je Kalinić iznosio u javnosti ili skandal na društvenim mrežama, ''Telegraf'' ovog popodneva prenosi svoja najnovija saznanja šta se zapravo dogodilo. Naravno, nezvanična...

Prema njihovim navodima, Đorđevićev plan je da na Svetskom prvenstvu njegovo maksimalno poverenje na poziciji krila dobije Vladimir Lučić, da on bude taj koji će na pomenutoj poziciji imati najveću minutažu, a da nekih desetak minuta po utakmici popunjavaju ili Marko Simonović, ili Marko Gudurić, a možda i neko od krilnih centara, poput Bjelice.

Očigledno, Kalinića nije video kao nekog ko treba da u reprezentaciji dobija šansu ''na kašičicu'', pa se odlučio na radikalan potez još pre okupljanja reprezentativaca.

Kada se ''Orlovi'' okupe, novinari će imati još prilika da Đorđeviću postave pitanja na ovu temu, ali možda ta tema tada više i ne bude aktuelna, jer selektor obično želi da govori o igračima koje ima na raspolaganju, a ne o onima koji nisu na spisku.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.