Đorđević zagonetno tvrdi: Možda je važnost meča s Iranom posledica onakvog prvog poluvremena

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević zagonetno tvrdi: Možda je važnost meča s Iranom posledica onakvog prvog poluvremena

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Saša Đorđević bio je prilično zadovoljan trijumfom nad Iranom (83:70), iako je i sam priznao da igra našeg tima nije bila na željenom nivou u prvih 20 minuta.

"Ovo je bila najbitnija utakmica u grupi. Možda je zato bilo onakvo prvo poluvreme. Nismo uspeli da pronađemo rešenje za Hadadija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imao je sjajno veče. Ipak, nismo stajali sa odbranom. U nastavku smo promenili neke stvari i to se na kraju isplatilo. U nastavku smo imali dosta raspoloženih igrača, pre svih Radujlicu, Bogdanovića, Bjelicu i Teodosića, koji je odradio sjajan posao. Došla je sjajna treća četvrtina, ponela nas je energija Stefana Markovića i završili smo posao. Svima nam je bilo u interesu da raspodelimo minutažu, kao u prethodnim utakmicama", rekao je selektor Đorđević na konferenciji za štampu posle meča, a zatim dodao:

"Moramo da pripremimo sada utakmicu sa Brazilom. Rekao bih da imaju ekipu za medalju. To je za nas privlačan izazov. Mislim da možemo da se nadmećemo sa njima. Svi mi želimo da pobedimo velike utakmice. Nadam se da će sada biti manje tenzije u timu... Možda 'tenzija' nije dobra reč, već pozitivna nervoza".

Srbiju sada čeka dan odmora.

"Prija će dan odmora. Nije lako pripremati utakmice bez treninga. Ali, kako je nama, tako je i drugima. Sada je normalniji ritam".

Što se tiče zdravstvenog biltena Đorđević je rekao:

"Svi su zdravi, sem Krstića. O njemu vodimo računa. Ima još utakmica, gde će imati pravu ulogu", zaključio je selektor Orlova.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đorđević: Marković nas nosio do pobede

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2014

Aleksandar Saša Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, objasnio je posle pobede našeg državnog tima u meču 3. kola Svetskog kupa na koji način su njegovi izabranici došli do drugog trijumfa na takmičenju i zašto su imali određenih problema u prve dve četvrtine.. FOTO: STARSPORT.. -...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.