Zvezdi Zeta plitak potok

Izvor: S media, 19.Jan.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi Zeta plitak potok

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su počeli pripreme za prolećnu polusezonu.

Izabranici trenera Roberta Prosinečkog, koji se nalaze u Crnoj Gori, u prvoj proveri su savladali Zetu iz Golubovaca sa 2:0 (0:0).

Salata još nije precrtan na "Marakani"!

Nije došao u Zvezdu, ali bi mogao u Partizan

Li Adi do kraja nedelje dobija partnera

Požar u Zvezdinom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << hotelu

Gostovanje crveno-belih izazvalo je veliko interesovanje u Golubovcima, pa je na ovom meču stadion bio ispunjen do poslednjeg mesta (oko 3.500 gledalaca), a Zvezda je do pobede došla u drugom delu zahvaljujući golovima Darka Lazovića i Nikole Ignjatijevića.

Robert Prosinečki na premijeri je odlučio da igra samo sa jednim napadačem, Andrijom Kaluđerovićem, ali odmah iza njega bili su Brazilac Evandro, Koroman i Vešović. Posebno se istakao debitant Evandro koji je pokazao zašto je doveden na "Marakanu". Brazilac je imao nekoliko sjajnih dodavanja, nekoliko odličnih driblinga, ali se oseća da još nije potpuno spreman.

Zvezda je bila bolji rival tokom većeg dela meča, ali je i Zeta imala svoje šanse, međutim na golu Beograđana bio je sigurni Stamenković.

Robi debituje u Golubovcima

Crvena zvezda - Tvente - Panseraikos

Adžić: Božić na putu za Zvezdu

Pantelićeva poruka "Delijama"

Pitanje pobednika je rešeno u drugom delu. Rezervista Jevtić je u 56. minutu započeo kontu, nesebično proigrao Lazovića koji se stuštio u kazneni prostor domaćih i precizno šutirao u ugao Brnovićevog gola - 1:0. Samo pet minuta kasnije Perović je sa ivice kaznenog prostora pogodio prečku, a konačan rezultat postavio je levi bek Ignjatijević, koji je posle kornera sa desne strane volej udarcem drugi put matirao čuvara mreže domaćih.

I Zeta je preko Škuletića imala svoje šanse u drugom poluvremenu, a najbolju je propustila u 83. minutu kada je Tošić izbacio loptu sa gol linije.

Crvena zvezda sledeći meč igra 23. januara u Nikšiću protiv Sutjeske, a domaći su već najavili da će i na tom susretu biti pun stadion.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Prosinečki: Zadovoljan sam željom i zalaganjem

Izvor: Blic, 19.Jan.2011

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki bio je zadovoljan zalaganjem i željom svojih igrača nakon pobede nad Zetom...Crveno-beli su na Prosinečkijevom debiju slavili protiv crnogorske ekipe sa 2:0, golovima Lazovića i Ignjatijevića..."Mi smo u desetom danu priprema, imali smo juče dva treninga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.