Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zmajevi" se okupljaju u Razgradu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupljanjem u Rozgradu danas će početi pripreme za predstojeće prijateljske utakmice sa Bugarskom i Senegalom.

U bazu su još juče stigli članovi stručnog štaba predvođeni selektorom Robertom Prosinečkim sa nekoliko igrača, među kojima je i Goran Zakarić.

U bugarskom gradiću dočekao ih je snijeg i hladno vrijeme, ali to neće uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na dobru atmosferu i za danas poslijepodne planirani prvi trening.

"U putu nije bilo nikakvih problema, sve je nekako lagano proteklo i bez zastoja. Nadam se samo da poteškoća neće imati ni igrači koji danas stižu. Mi smo imali vremena da se odmorimo i bez obzira na ovaj snijeg spremni smo za trening", istakao je Zakarić.

Prvotimac Željezničara očekuje da će dobiti minutažu u ova dva meča.

"Selektor je već najavio da će većina igrača dobiti neku minutažu, tako da ne samo ja nego bilo ko od nas, a igramo dobro u svojim klubovima, može se nadati nastupu u ove dvije utakmice. O protivnicima nisam puno razmišljao. Znam da Senegal ima nekoliko igrača koji nastupaju u vrhunskim klubovima. Sigurno će biti teško, ali trebamo dati sve od sebe i ostvarimo dobre rezultate", dodao je Zakarić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prosinečki: Promijeniću sistem igre "zmajeva"

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2018

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupiće se danas u Razgradu uoči prijateljske utakmice u petak sa Bugarskom...Četiri dana kasnije puleni selektora Roberta Prosinečkog u Francuskoj će odmjeriti snage sa Senegalom, a sve to poslužiće kao priprema za kvalifikacije za plasman na Evropsko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.