Vranješ odlučio da više ne igra za reprezentaciju BiH

Izvor: RTS, 14.Feb.2020, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranješ odlučio da više ne igra za reprezentaciju BiH

Fudbaler AEK-a iz Atine Ognjen Vranješ prekinuo je spekulacije oko povratka u reprezentaciju i saopštio da više neće igrati za Bosnu i Hercegovinu.
Navijači BiH iz grupe "Fanatikosi" Vranješu su poručili da je "persona non grata". Fudbaler je sa njima prvo "zaratio" zbog tetovaže Republike Srpske, potom i lika četničkog vojvode Momčila Đujića, da bi bivši selektor Robert Prosinečki >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prestao da ga zove nakon privatnih afera koje su dospele u javnost.

"Posle dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da više neću igrati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine! Zahvaljujem se Dušanu Bajeviću i svim bivšim selektorima koji su pokušali da me nagovre da se vratim i pomognem reprezentaciji u baražu. Bivšim saigračima želim mnogo sreće i da se plasiraju na Evropsko prvenstvo", napisao je Vranješ na Fejsbuku.
Bosna i Hercegovina u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo 26. marta dočekuje Severnu Irsku, a ukoliko pobedi u finalu će odmeriti snage sa boljim iz duela između Slovačke i Republike Irske.
Vranješ je karijeru počeo u Borcu iz Banjaluke, a igrao je i za Crvenu zvezdu, Krasnodar, Gazijantep, Sporting Hihon i Anderleht.
Za reprezentaciju BiH odigrao je 38 utakmica.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vranješ odlučio da više ne igra za reprezentaciju BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2020, 05:36

Fudbaler AEK-a iz Atine Ognjen Vranješ prekinuo je spekulacije oko povratka u reprezentaciju i saopštio da više neće igrati za Bosnu i Hercegovinu..."Posle dugog razmišljanja i razgovora sa porodicom, odlučio sam da više neću igrati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine! Zahvaljujem se Dušanu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.